So-So Stealing Contrition - There'S No Wrong Way To Eat An Niall.

njut medan du kan!

AW AW AW
Alla människor i Sverige älskar After Work. Det känns i bland som att folk stannar på ett företag bara för att dom har roliga kollegor vilket resulterar i superroliga After Works. Nu har jag fått i uppgift att anordna våran största AW för året och jag har bestämt mig för att vi ska köra på båtcharter i stockholm. Hur kul låter inte det? och vem älskar inte att åka båt? 

Är after work en typiskt svensk grej? Det är något med det som får mig att tänka på sverige framförallt. Känslan är man har after work, det spelar ingen roll vilken tid på året det är, är samma känsla som när våren äntligen har kommit och det har börjat bli varmt ute och  man känner den där samhörigheten med alla andra otroliga människor som har överlevt ännu en hemsk, grå och karg vinter. nu råkar det ju vara så att vi faktiskt är inne i den perioden här i stockholm just nu. Folk sitter ute på uteserveringar och byter bort kaffet mot rosé och vantarna mot ett par solbrillor och en röd ikea filt som man pressar hårt omkring sig och skinjackan som äntligen får se solens strålar igen. Det är en rätt drömmig period här i Sverige. Jag undrar vad andra länder har för motsvarighet, om dom ens har en. Det kanske dom inte har eftersom att det inte är många länder här på jorden som måste genomgå åtta månaders depression varje år bara för att belönad med två halvsoliga månader och två regniga månader. Jag känner att vi svenskar gör det hela helt rätt ut i solen medans den är där och embracea solbrillorna och sommarkläderna dom få dagarna då vi faktiskt kan använda dom, det spelar inte någon roll vilken månad det är. Njut njut njut!